MUDA dan CANTIK Selepas 10 Minit

Soalan Lazim


1. Mengapakah kesan Bio~Ever boleh diteliti begitu cepat selepas 10 minit menggunakannya? 
Bio~Ever Nano Cream menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano secara terus ke dalam peredaran darah melalui penggunaan luaran pada kulit. Rumusan aktif Bio~Ever Nano Cream dirumuskan ke dalam liposom, dihantar dan dibebaskan ke bahagian badan yang mana ia diperlukan.

2. Berapakah kerap saya perlu menggunakan Bio~Ever Nano Cream sehari? 
Kekerapan penggunaan Bio~Ever bergantung kepada peringkat-peringkat yang dialami oleh pengguna:
(a) Tempoh penyelarasan
Sapukan sedikit krim Bio~Ever pada kulit untuk menguji sama ada anda sensitif terhadap produk ini. Anda digalak menggunakan Bio~Ever pada waktu pagi dan malam, sebotol dalam seminggu untuk mencapai hasil optimum dalam masa yang singkat.

Anda akan mengalami tanda-tanda pemulihan dalam tempoh ini. Oleh itu, anda perlulah minum lebih banyak air, rehat secukupnya dan bersenam. Perpeluhan adalah cara yang baik untuk membantu menyingkirkan toksin daripada badan.

(b) Tempoh penyelenggaraan
Guna Bio~Ever pada waktu pagi dan malam, dua botol sebulan. Anda perlu minum lebih banyak air, rehat secukupnya dan bersenam.
3. Adakah Bio~Ever sesuai untuk golongan lelaki? 
    Ya. Bio~Ever sesuai untuk semua jenis kulit. Oleh itu, kaum lelaki juga boleh menggunakan produk ini.

4. Adakah Bio~Ever Nano Cream sejenis ubat? 
Tidak. Bio~Ever Nano Cream mengandungi bahan botanikal semulajadi seperti pegaga, wild yam dan kacang soya. Rumusan aktif ini dirumuskan ke dalam liposom dan dihantar ke bahagian kulit yang mana ia diperlukan. Bio~Ever Nano Cream adalah sejenis krim produk kesihatan yang membantu mengawalatur rembesan hormon badan supaya menjadi normal.

5. Apakah kuantiti Bio~Ever yang perlu saya gunakan? 
Anda digalakkan supaya menggunakan 4 kotak Bio~Ever dalam masa sebulan untuk mencapai kesan yang optimum.

6. Apakah jaminan kualiti produk Bio~Ever? 
i) Menguji keselamatan setiap jenis bahan mentah supaya bebas daripada bahan kimia yang tidak dibenarkan seperti hydroquinone, tretinoin, merkuri, steroid dan hormon sintetik.
ii) Bio~Ever adalah produk halal.
iii) Bebas daripada ujian terhadap binatang.
iv) Tanpa minyak bahan galian (mineral oil). Hanya minyak daripada sumber tumbuh-tumbuhan digunakan.

7. Bolehkah wanita mengandung menggunakan Bio~Ever Nano Cream? 
Tidak digalakkan. Wanita hamil mengalami perubahan paras hormon badan semasa hamil. Bio~Ever Nano Cream berfungsi untuk membantu menyeimbangkan hormon manusia. Justeru itu, wanita hamil tidak digalakkan untuk menggunakan Bio~Ever Nano Cream.

8. Bolehkah wanita yang menyusu menggunakan Bio~Ever Nano Cream? 
Tidak digalakkan. Ibu yang menyusu sedang mengalami perubahan paras hormon.

9. Bolehkah kaum perempuan menggunakan Bio~Ever Nano Cream semasa kedatangan haid? 
Boleh, kecuali berlaku ketidakselesaan. Cara penggunaan Bio~Ever Nano Cream oleh wanita yang mengalami menopause adalah sama.

10. Mengapakah rasa gatal atau ruam muncul selepas menggunakan Bio~Ever Nano Cream? 
Keadaan ini adalah tanda-tanda pemulihan yang hanya berterusan beberapa hari. Hal ini kerana badan sedang menjalankan proses detoksifikasi melalui kulit. Oleh itu, kemunculan ruam, kerap berkentut, kulit kepala berkelemumur dan sebagainya akan dialami.

Anda usah berasa cemas kerana keadaan ini hanya berterusan beberapa hari dan hilang selepas itu. Anda digalakkan minum lebih banyak air, bersenam, rehat secukupnya, mengambil vitamin C, fiber dan makanan anti-oksidan untuk memendekkan tempoh pemulihan ini
Category: